Ons team bestaat uit enthousiaste geotechnici met een civiele of bouwkundige opleiding, die kennis en ervaring hebben opgedaan bij ingenieursbureaus, aannemersbedrijven en kennisinstituten. Interesse om ons nader te leren kennen of onderdeel te worden van deze groep collega’s? Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie.

 • Dhurgham Jaber

  Geotechnisch adviseur

  Dhurgham is heeft recent zijn diploma voor de opleiding Built Enviroment aan de Hogeschool te Utrecht behaald en treedt met ingang van 29 november in dienst bij Geobest als Geotechnisch adviseur. 

 • Gijs van de Vlag

  Geotechnisch adviseur

  Tijdens zijn opleidng civiele techniek begonnen in de aannemerij. De 1e jaren als projectbegeleider en vervolgens als uitvoerder. In deze tijd heeft Gijs regelmatig samengewerkt met Erwin en Raoul. Kennis uit de praktijk neemt Gijs mee naar Geobest.  In zijn vrije tijd een zeer sportief man! Hij voetbalt, vaart en zit graag op de racefiets. En is fan van Ajax!

 • Roy Henri de Booij

  Geotechnisch adviseur

  Roy is terug van weggeweest. Deze geotechnisch adviseur heeft afgelopen jaar (2020) in Singapore zijn bijdrage mogen leveren aan het project Pulau Tekong Polder. Roy is reislustig en avontuurlijk ingesteld en gaat geen uitdaging uit de weg. Welcome back Roy!

 • Raoul Broekens

  Geotechnisch adviseur

  Ooit begonnen in de tunnelboormachine. Inmiddels bij een aantal aannemers ervaring opgedaan en snapt dus heel goed dat het in de geotechniek niet meer over legostenen stapelen gaat. Trapt graag een balletje en sluit zich naadloos aan bij de Feyenoord garde.

 • Roel Brouwer

  Principal consultant

  Een 25 jaar oude rot in het vak maar heeft nog geen grijs haar. Weet heel veel van heibaarheid en omgevingsbeïnvloeding. En na zo veel jaar nog steeds in staat om zelf het rekensommetje te maken. Werkt op kantoor het liefst in stilte, luistert in zijn vrije tijd naar heavy metal.

 • Hugo Engelen

  Geotechnisch adviseur

  Vanaf 2017 gedetacheerd maar inmiddels een vaste kracht bij het Geobest-team.  Wordt ingeschakeld voor Plaxis-vraagstukken en funderingsadviezen voor zonneparken. Fanatiek supporter van FC Utrecht!

 • Tom van Gils

  Geotechnisch adviseur

  Jonge hond in het vak. Zorgt voor een verschuiving van het zwaartepunt in de leeftijdsrange. Wordt breed opgeleid. Werkt hard om net zo goed te worden als de oude rotten in het vak. Maar loopt net zo hard achter een voetbal aan na 18:00 uur.

 • Erwin de Jong

  Directeur

  Directeur met kleine letters en gareelhouder van het bedrijf. Heeft geen rekenprogramma nodig, want ervaring heeft hij zat. Veel te fanatiek Ajax fan in een omgeving van Feyenoord supporters. En niets gaat boven Amsterdam.

 • Casper van Laerhoven

  Geotechnisch adviseur

  Casper is een geboren Amsterdammer en is passief Ajax-fan, zo zegt hij zelf. Via een omweg langs kustwaterbouwkunde en vloeistofmechanica heeft hij de geotechniek ontdekt. De chemie tussen zijn collega's is prima!

 • Hanny Oskam

  Officemanager

  Via Roel Brouwer terechtgekomen in dit jonge, enthousiaste bedrijf. Ondersteunt haar collega's op administratief en organisatorisch gebied en zorgt voor een vrolijke noot!

 • Robert Schippers

  Principal consultant

  Onze Plaxis held op Allstars met een no-nonsense houding. Inmiddels zijn wilde haren verloren. Kan alles vertellen over jetgrouten, diepwanden en tal andere uitvoeringstechnieken. Praat net zo graag over de gespeelde wedstrijden van Feyenoord.